Geen producten (0)

Geen producten (0)
Maand Actie: www.vrieswinkel.nl LINK In Omschrijving
Vrieswinkel.nl
Glutenvrije Arancini Italian Market Wat een genot de Arancini Italian Market Arancini binnenkant Italian Market
1 2 3
 

Arancini Bolognese

€ 0,00 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 500161
EAN code 8032584940245
Netto gewicht 384,00 g
Diepvries Dit betreft een diepvries product
Shelf Life 12 maanden
Kenmerk Glutenvrij
Omschrijving

Glutenvrije Arancini Bolognese

Verkrijgbaar op www.vrieswinkel.nl zijn gefrituurde kegelvormige risotto ballen gevuld met mozzarella, doperwten en bolognese saus. Deze specialiteit is niet weg te denken in de Siciliaanse keuken. Qua structuur een beetje vergelijken met een nasi schijf, maar de smaak is natuurlijk heel anders. 1 kegel volstaat als een stevige maaltijd en als je nog trek hebt neem je de andere ook. Verpakking bevat 2x192 gram.

Ingrediënten:

Culinaire bereiding op basis van rijst, gevuld met bolognesesaus en kaas, gepaneerd, voorgebakken en diepgevroren.
Ingrediënten: rijst 66%, bolognesesaus 25% (gehakt rundvlees, gehakt varkensvlees, tomaten, extra vierge olijfolie, erwten, witte wijn, wortelen, SELDER, uien, zout, zwarte peper), water, kaas 7% (bevat MELK), paneermeel (maïszetmeel, rijstmeel, extra vierge olijfolie, biergist, suiker, zout, LUPINE-eiwit, dextrose, appelvezel, verdikkingsmiddel: E464), zonnebloemolie, EIEREN, rijstmeel, zout, zwarte peper, saffraan, zuurteregelaar: citroenzuur.

Allergie:

Kan sporen van schaalvruchten, vis, sesam en soja bevatten

Bereidingswijze:

OVEN: 
Vanuit de diepvries in de oven in circa 30 minuten op 180 °C.

MAGNETRON:
Vanuit de diepvries in circa 5 minuten op 500 W

Wij maken gebruik van glutenvrije cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

Facebook Linkedin Twitter